به گزارش خبرگزاری «حوزه»، در این مراسم آیات عظام نوری همدانی، سبحانی و شبیری زنجانی، آیت الله خرازی و حجج اسلام والمسلمین سید حسن خمینی، ناطق نوری، شب زنده دار، الهی و طباطبایی نژاد و... برگزار شد.
حجت الاسلام سید حسین مومنی در این مراسم با ذکر این مطلب که نقشه راه و سند چشم انداز امام حسین(ع) برای اعضای جبهه خدا، راه آنها را مشخص کرده است، گفت: بسیار در خط امام حسین(ع) بودند ولی تا به مراحل حساس این راه رسیدند از ایشان بریدند و فاصله گرفتند.
وی افزود: امام حسین(ع) فرمودند، در این مسیر مدعی بسیار است، ولی کسی که در این راه مستدام باشد باید دارای چند ویژگی باشد که اولین آن، این است که اهل بذل باشد.
این استاد حوزه بیان کرد: اهل بذل بودن یعنی، اینکه مثل امام حسین(ع) از همه چیز خود بگذرد و هر چه دارد برای خدا باشد؛ فرق هبه و بذل هم این است که هبه دادن یک بخش یا چند بخش از زندگی است ولی بذل، بخشیدن همه چیز است.
وی گفت: کسی که در این راه تطمیع نشود و در سختی ها حامی ولی خدا باشد و هرچه دارد برای خدا و ولی خدا بدهد مستحق آن است که در این مسیر قرار گیرد؛ بی تقیدی به دنیا و خستگی ناپذیر بودن و سخت کوش بودن از ویژگی های این یار ولی خداست که این ویژگی ها در مرحوم آیت الله قرهی موج می زد.
حجت الاسلام مومنی بیان کرد: ویژگی بعدی این است که بنده خود را برای بندگی خدا آماده کند و آماده باشد که هرچه دارد برای رضای خدا باشد؛ یعنی باید همیشه به رضای خدا راضی باشد؛ مثل امام حسین(ع) که در اوج مصیبات و لحظه ای که تیغ بر گلو داشتند به رضای خدا راضی بودند.
وی گفت: ویژگی بعدی این بنده آن است که همیشه خود را برای لقای الهی آماده کند؛ نکته بعدی اینکه همیشه آماده کوچ باشد و برای خدا موطن خود را نیز عوض کند.
سخنران مراسم اظهارکرد: نکته دیگری که باید این بنده داشته باشد، معیت با ولی خداست؛ زبیر در بین شخصیت های تاریخی یک استثنا است که پیامبر اکرم (ص)او را حواری خود نامید و او را مامور ویژه خود گردانید و ضمن قرابت فامیلی با حضرت امیر(ع)، یکی از معدود مدافعان ایشان در مساله غصب خلافت بود، ولی وی نتوانست معیت ولی خدا را تاب بیاورد و با تطمیع و دنیاخواهی از ولی خدا دور شد و در جمل روبروی امام ایستاد.
حجت الاسلام مومنی بیان کرد: حال کسی که تربیت شده این دستگاه باشد، قطعا به چند ویژگی می رسد که از جمله آنها می توان به تسلیم و صبر اشاره کرد.